Pravilnik o zasebnosti

(Zadnja sprememba: 21. november 2018)

Kdo smo

Naslov naše spletne strani je: https://swanson.si.

Ime našega podjetja je:Authentic Produce Limited, trgovanje kot:Swanson.co.uk.

Naše podjetje je registrirano v Jersey, Kanalski otoki Velike Britanije, z registrsko številko 87516.

Naše podjetje je registrirano v Združenem kraljestvu za namene DDV z registrsko številko GB117286610.

Lahko nam pišete na:Swanson.si,Nadstropje 1, Osvobodilna postaja, Esplanade, St Helier, Jersey, JE2 3AS, Velika Britanija.

Lahko nam pošljete e-poštno sporočilo z: Storitve za stranke@swanson.si.

Naši standardi in politike za varovanje osebnih podatkov

 1. Podrobnosti kreditne ali debetne kartice ne shranjujemo.
 2. Sprejemamo vse razumne ukrepe za doseganje in preseganje mednarodno priznanih standardov varstva osebne zasebnosti, kot je izpolnjevanje zahtev iz Zakona o varstvu podatkov (Jersey) iz leta 2018 in splošne uredbe Evropske unije o varstvu podatkov („GDPR“). 2016/679.
 3. Swanson.co.uk je zavezan k varovanju vaše zasebnosti in ohranjanju najstrožje varnosti z vsemi osebnimi podatki, ki ste jih prejeli od vas. Vpisujemo se in upoštevamo zahteve zakonodaje o varstvu podatkov v Jersey, Kanalski otoki Velike Britanijein EU. Spoštujemo vašo zasebnost in vaše osebne podatke hranimo v najstrožjem zaupanju.
 4. Ko naročite iz Swanson.co.ukNakupi se izvajajo v zaščitni embalaži. Na etiketi bo jasno naveden vaš naslov, naš povratni naslov in carinska izjava o skladnosti (če se zahteva); Vaša telefonska številka je lahko tudi na nalepki za pomoč pri dostavi. Vse blago, ki je na voljo na tej spletni strani, je v skladu z ustreznimi zakoni Jerseyja Kanalskih otokov, zakoni države, iz katere je pošiljka odpremljena, in zakoni države, kamor je blago odpremljeno.
 5. Vaše osebne podatke uporabljamo samo za izpolnitev naročil, posodobitve naročil in lastne marketinške namene; Vedno vam bo ponujena možnost, da se z vsakim poslanim e-poštnim sporočilom izključite iz tržnih komunikacij.
 6. Vaših osebnih podatkov ne prodajamo, izposojamo ali izmenjujemo s komercialnimi razlogi s katero koli tretjo osebo. Zavedamo se, da je vaš e-poštni naslov zaseben in da mora biti zaščiten pred nezaželeno pošto. Priporočamo, da dodate domeno "swanson.si"Na vaš seznam zaupanja vrednih domen. To bo zagotovilo, da boste prejeli od nas vse komunikacije v zvezi z vašimi naročili in blagom in storitvami, ki jih ponuja Swanson.co.uk.
 7. Sledimo strogim varnostnim postopkom pri shranjevanju in razkrivanju informacij, ki ste nam jih posredovali, da preprečimo nepooblaščen dostop v skladu z zakoni o varstvu podatkov.
 8. Strežnik, na katerem se nahaja ta stran, uporablja IP-naslov uporabnikov samo za dostavo zahtevanih strani in zbiranje anonimnih statističnih podatkov o uporabi za uporabo samo Swanson.co.uk.
 9. Občasno lahko uporabljamo tehnologijo, imenovano »piškotki«, kot del običajnega poslovnega postopka za sledenje vzorcem obnašanja obiskovalcev naše spletne strani in izboljšanju njihove nakupovalne izkušnje. Piškotek je element podatkov, ki jih naša spletna stran lahko pošlje v vaš brskalnik, ki se nato shrani v vašem sistemu. V brskalniku lahko nastavite, da se to ne bo zgodilo, vendar lahko ovira nekatere funkcije spletnega mesta. Tako zbrane informacije lahko uporabite za identifikacijo vaše povezave z našo spletno stranjo, razen če spremenite nastavitve brskalnika.
 10. Ne zbiramo občutljivih podatkov o vas, razen če jih zavestno posredujemo. Če želite ohraniti točnost vaših podatkov, lahko preverite, posodobite ali odstranite svoje podatke stik z nami kadarkoli.
 11. Ta izjava o varovanju zasebnosti velja samo za to spletno mesto in se ne nanaša na druge notranje ali zunanje povezane spletne strani, ki bi morale imeti svoje ustrezne PPS.

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z zasebnostjo, podatki, ki jih shranjujemo, in kako jih uporabljamo, ali pa želite več informacij na naši spletni strani, prosim kontaktiraj nas.