Zakaj izbrati zelišča, značilna za energijo, skupno, srčno in možgansko zdravje?

Čas branja: 8 minut
Zakaj izbrati zelišča, značilna za energijo, skupno, srčno in možgansko zdravje?

Zeliščni wellness in adaptogene zelišča se razvijajo zaradi nečesa, kar imajo now zeliščarji k now , in sodobna znanost potrjuje - zelišča nudijo močne koristi za zdravje in dobro počutje.

Zelišča lahko vplivajo na naše zdravje na številne vznemirljive načine, pomagajo ohranjati naše misli ostre, naša telesa spretna, zdrava in energizirana ter spodbujajo povišan občutek dobrega počutja z zmanjšanjem vpliva stres na naše telo in um.[1],[2],[3]

Znanstveno dokazane koristi zelišč so gonilne sile naše nove linije znanstveno raziskanih zeliščnih formul z klinično preučevanimi sestavinami za podporo sklepov, srca, energije in zdravje možganov podporo. Vsaka mešanica vsebuje preproste, znanstveno podprte sestavine, ki so posebej oblikovane iz naravnih rastlinskih virov brez sintetičnih sestavin.

Ste pripravljeni izkoristiti moč narave, ki jo dokazuje znanost? Spodaj preberite, zakaj smo izbrali zelišča, ki smo jih vključili v naše nove, specifične zeliščne mešanice Swanson Pure Science Herbals, spoznajo tudi adaptogene zelišča in kako lahko pomagajo v boju proti umu in telesu stres.

Kaj so Adaptogene zelišča in adaptogeni?

Soočimo se s tem - moderno življenje je lahko stresno. Adaptogena zelišča so lahko samo odgovor, ki smo ga vsi iskali. Adaptogena zelišča so edinstvena zelišča, ki so now n “adaptogeni”, ki so še posebej primerni za pomoč našim umom in telesom pri spopadanju z vsakodnevnimi stresorji.[1] Pomagajo ustvariti občutek za ravnotežje in mir v našem sodobnem življenju in nam pomagajo zaščititi pred posledicami stres.

Adaptogene zelišča pomagajo pri telesu stres odziva in mnogi od njih pomagajo zmanjšati raven kortizola, medtem ko normalizirajo s tem povezane fiziološke funkcije, kot je stimulacija živčnega sistema stres.[1],[4]

To je pomembno, da nam pomagate, da se počutimo bolje med stresom sodobnega življenja, vendar manj stres lahko od takrat pomeni tudi boljše zdravje in koristi proti staranju stres nas hitreje starajo![5],[6] Poleg tega strokovnjaki ocenjujejo, da je med 75% -90% vseh obiskov zdravnika streszdravstvene težave.[6]

Ublažitev stres v vsakodnevnih wellness rutinah. Dve naši novi Pure Science Herbals, Pure Brainpower in Pure Energy, vsebujejo adaptogene zelišča. Več o teh koristnih zeliščnih mešanicah lahko preberete spodaj.

Katere so zelišča s specifičnim stanjem in zakaj naj jih poskusim?

Znanstvene raziskave so pokazale, da so nekatera zelišča primerna za pomoč na določenih področjih zdravja. Na primer, Boswellia je zelišče, ki je znano po podpori zdravih vezivnih tkiv, zato je odlična vključitev za formule za dopolnjevanje sklepov.[2] Ekstrakt semen grozdja pomaga pri ohranjanju zdravega krvnega tlaka v normalnih mejah in nudi koristi za zaščito srca in Ginkgo-bilbo se uporablja za podporo kognitivno funkcijo.[7],[8]

Toda tradicionalne zeliščne formule smo naredili korak naprej. Naši strokovnjaki so izkoristili nekaj najbolj učinkovitih sestavin v naravi in jih združili v močne zeliščne mešanice, ki so edinstveno primerne za podporo določenim področjem zdravja. To je jedro Swanson Health's Pure Science Zeliščne formule.

Torej, zakaj naj bi dopolnjeval s specifičnimi zeliščnimi mešanicami? Ker so zelišča lahko usmerjena na vaše edinstvene zdravstvene potrebe na naraven in znanstveno podprt način. Zelišča imajo lastnosti, ki lahko udobje in pomladijo vaše telo. Preizkusite jih in se prepričajte sami!

Swanson Pure Energy zeliščna mešanica z Adaptogeno Rodiolo

Čista energija iz Swanson zagotavlja uravnoteženo energijo in fokus z antioksidacijskimi učinki, plus razpoloženje in stres podpora. Ta mešanica energijskih zelišč pomaga v boju proti utrujenosti, da se ves dan počutite energijsko.

Pure Energy odlikuje močna mešanica štirih zelišč in botanikov, zasnovanih tako, da delujejo sinergistično za povečanje pozornosti in koncentracije, hkrati pa energizirajo svoje telo brez tresenja. Kofein iz naravnih virov je vključen na isti ravni kot povprečna skodelica kave, s čimer zagotovite takojšen dvig energije, skupaj s podporo proti utrujenosti.

Zeliščni mešanica za energijo z adaptogenimi zelišči - Infographic

Raziščite zelišča in rastline v naši Pure Energy formuli:

L-teaninAminokislina v zelenem čaju, ki je po strukturi in delovanju zelo podobna glutamatu, naravni aminokislini v telesu, ki pomaga prenašati živčne impulze v možganih.[9] L-teanin spodbuja občutek mirne budnosti ali sprostitve brez sedacije.[10]

Rhodiola Rosea: Rodiola rosea je priljubljena adaptogena rastlina, ki se uporablja za boj proti fizičnim in duševnim učinkom stres.[11],[12] Pomaga uravnotežiti odziv kortizola in lahko pomaga pri uravnavanju razpoloženja.[12],[13]

Kofein iz izvlečka zelenega čaja: Ekstrakt zelenega čaja je močan borec proti radikalom, kofein iz zelenega čaja v kombinaciji z L-teaninom pomaga pri uravnoteženi energijski krepitvi.[14]

Kofein iz zelene kaveZelena kavna zrna so nepražena zrna kave, ki vsebujejo višjo raven koristne klorogenske kisline kot praženi fižol.[15] Zelena kavna zrna že stoletja hranijo in energizirajo telo in um.

Zeliščni dodatki za sklepe, srce, brajan in energijo

Poskusite Swanson Pure Energy

Uživajte v uravnoteženi energiji in izostreni koncentraciji brez tresenja! Ta sinergična mešanica adaptogenov, zelišč in rastlin spodbuja energijo, povečano pozornost in pozitivno razpoloženje ter pomaga v vsakdanjem boju stres in utrujenost z znanstveno preučevanimi odmerki.

Swanson Pure Brainpower zeliščna mešanica z Adaptogeno Bacopo

Swanson Pure Brainpower je celovit zdravje možganov formula, ki vključuje sestavine, klinično raziskane za podporo aktivnosti nevrotransmiterjev, ki sodelujejo pri obdelavi informacij in spomina, ter zdravo proizvodnjo nevrotrofnega faktorja (BDNF), ki je povezan z zdravimi kognitivno funkcijo in duševno zmogljivostjo, ki se s starostjo zmanjšuje.[16]

Pure Brainpower podpira moč narave zdravje možganov in spoznanja, žarišča, spomina, koncentracije, razpoloženja in zdravega pretoka krvi v možgane.

Swanson Pure Science Pure Brainpower zeliščni dodatek - Brain Health Infographic

Raziščite zelišča in rastline v naši formuli Pure Brainpower:

Gingko Biloba: Gingko Biloba se že dolgo uporablja za podporo kognitivno zdravje, spomin in duševno budnost, ki vam pomagajo ohraniti ostrino in biti pripravljeni na to, kar vam pride na pot, pa tudi podpiranje zdravega pretoka krvi v možgane.[8]

Bacopa Monniera: Bacopa monniera je adaptogena, ayurvedska rastlina za pomnilniško podporo, ki lahko spodbudi nekatere možganske kemikalije, ki sodelujejo pri razmišljanju, učenju in spominu.[17] Naša Pure Brainpower zeliščna formula vsebuje BaCognize®, ekstrakt z zagotovljeno močjo, standardiziran na 12% glikozidov bacopa.

Izvleček sadja kave: Izvleček sadja iz kave je super-hrana bogata s polifenoli, ki se uporablja za podporo zdravi proizvodnji BDNF.[18] Pure Brainpower vključuje NeuroFactorTM ekstrakt sadja kave, ki je narejen s celim sadjem, vključno z zrnom kavne rastline, v specializirani lipidni mešanici za zdravje možganov za kognitivno podporo.

Zeliščni dodatki za sklepe, srce, brajan in energijo

Poskusite Swanson Pure Brainpower

Bodite oster s svojim klinično raziskana zelišča dokazano podpira osredotočenost, pretok krvi, delovanje nevrotransmiterjev in zdravo proizvodnjo možganskega nevrotrofičnega faktorja (BDNF), ki s starostjo upada in je povezan z zdravim kognitivno funkcijo.

Swanson Pure Joint Herbal Blend

Swansonova formula Ultra Joint združuje moč narave in znanosti z uporabo zelišč, ki lahko spodbujajo skupno udobje in prožnost v samo enem tednu![19] Formuliran je s klinično preučenimi zelišči, ki podpirajo integriteto sklepov, zmanjšujejo razgradnjo hrustanca in podpirajo mobilnost, zato je lažje opravljati stvari, ki jih imate radi.

Swanson Pure Science Pure skupni zeliščni dodatek - Skupna podporna infografija

Raziščite zelišča in rastline v naši Pure Joint zeliščni formuli:

Kitajski skullcap in srce: Raziskave kažejo, da lahko srce, ki je now tudi ekstrakt Acacia catechu, v kombinaciji s kitajsko kapico, ki je now kot Scutellaria baicalensis, hitro prinaša udobje in fleksibilnost pri sklepih.[19] Srčna in kitajska kapsula sta ključni sestavini Univestina ®, patentirane, klinično potrjene formule, ki deluje hitro za spodbujanje zdravja sklepov.

Boswellia: Izvleček Boswellia ima korenine v ayurvedski tradiciji za pomirjanje sklepov in spodbujanje zdravja sklepov.[2] Pure Joint vsebuje AprèsFLEX®, patentirano "naslednjo generacijo" Boswellia ekstrakta, ki zagotavlja podporo za udobje, delovanje in mobilnost.[20]

Mulberry in HeartwoodTudi kot now Morus alba, so raziskave pokazale, da lahko korenina in lubja murve v kombinaciji s srcem podpirajo zdravo hrustanec in zmanjšujejo razgradnjo hrustanca.[21] Naša formula Pure Joint vključuje AmLexin®, klinično preučevano sestavino za zdravje sklepov, izdelano iz močne kombinacije korenine bele murve in lubja ter Acacia catechu.[22]

Zeliščni dodatki za sklepe, srce, brajan in energijo

Poskusite Swanson Pure Joint

Odkrijte boljše zdravje in mobilnost sklepov z zmogljivo, hitro delujočo mešanico znanstveno raziskanih zelišč za pospeševanje celovitosti sklepov, prožnosti in gibljivosti (v samo enem tednu!) zmanjšajo celoten razpad hrustanca, kar vam pomaga, da boste aktivni in na poti.[19]

Swanson Pure Heart zeliščna mešanica

Swanson čisto srce je preprosta, pregledna formula zmesi s tremi zelišči, ki spodbujajo zdravje srca in ožilja ter prekrvavitev, ohranjajo zdravje holesterola ravni, njegove sestavine pa klinično preučujemo za podporo zdravi ravni krvnega tlaka, ki je že v mejah normale.

Swanson Pure Science Pure Heart zeliščni dodatek - Informacije o zdravju srca

Raziščite zelišča in rastline v naši zeliščni formuli Pure Heart:

Resveratrol: Raziskave kažejo, da lahko resveratrol pomaga izboljšati cirkulacijo in podpira zdravo raven lipidov v krvi in presnovo lipidov.[23] Resveratrol ima edinstvene in globoke zaščitne učinke tudi na srčno-žilno tkivo.[23]

Policosanol: Kardio-podporna spojina, pridobljena iz rastlin, policosanol spodbuja zdrave arterije in zdravo raven lipidov v krvi v normalnih mejah.[24] Biokozanol policosanol iz Swanson Lastnosti idealna razmerja med komponentami policosanola za spodbujanje zdravja srca.

Grozdno seme: Študije kažejo, da je izvleček grozdnih semen lahko koristen za številna področja zdravja srca in ožilja, vključno z zdravo cirkulacijo.[25] Pure Heart uporablja MegaNatural®-BP, izvleček grozdnih semen, standardiziran do 90% polifenolov, kar je bilo dokazano v kliničnih študijah, ki so podpirali zdravo raven krvnega tlaka že v normalnem območju.[26]

Zeliščni dodatki za sklepe, srce, brajan in energijo

Poskusite Swanson Pure Heart

Ljubi svoje srce klinično proučene zeliščne sestavine ki podpirajo zdravo raven krvnega tlaka, zdravje srca in ožilja, možganov in krvožilnega sistema ter povečujejo antioksidativno delovanje v telesu z znanstveno raziskanimi odmerki treh močnih zelišč.

Swanson Pure Science specifično za zelišča mešanice zelišč

Swanson Pure Science Herbals je linija revolucionarnih dodatkov, ki izkoriščajo klinično dokazane rastlinske sestavine, ki izvirajo naravnost iz narave, da zagotovijo formule za zdravje in energijo možganov, sklepov, src - in občutite, da delajo! Kupujte našo celotno ponudbo zelišč, specifičnih za stanje, na: swanson.co.uk/shop/#!cat-vitamins-nutritional-supplements=botanical-herbal

*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Opombe in reference

 1. Adaptogena zelišča: naravna rešitev za stres. Organizacija za kiropraktike. (Dostopno 21. 6. 2018) [] [] []
 2. Boswellia serrata. Science Direct. (Dostopno 21. 6. 2018) [] [] []
 3. Nevrofarmakološki pregled nootropnega zelišča Bacopa monnieri. Ameriška nacionalna medicinska knjižnica. (Dostopno 21. 6. 2018) []
 4. Vpliv adaptogena na centralni živčni sistem in molekularne mehanizme, povezane z njihovim stresom - zaščitna dejavnost. Nacionalna medicinska knjižnica ZDA. (Dostopno 21. 6. 2018) []
 5. Učinki stresa na vaše telo. WebMD. (Dostopno 21. 6. 2018) []
 6. Vprašajte zdravnika: Ali nas stres hitreje stara? Harvard Health Publishing. (Dostopno 21. 6. 2018) [] []
 7. Izvleček grozdnih semen za krvni tlak? WebMD. (Dostopno 21. 6. 2018) []
 8. Ginko. WebMD. (Dostopno 21. 6. 2018) [] []
 9. Theanine. WebMD. (Dostopno 21. 6. 2018) []
 10. Theanine. Examine.com (Dostopno 21. 6. 2018) []
 11. Rodiola. Nacionalni center za dopolnilno in integrativno zdravje. (Dostopno 21. 6. 2018) []
 12. Naključna, dvojno slepa, s placebom nadzorovana študija vzporedne skupine standardiziranega izvlečka korenine Rhodiola rosea pri zdravljenju oseb s stresom zaradi utrujenosti. PubMed. (Dostopno 21. 6. 2018) [] []
 13. Učinki ekstrakta Rhodiola rosea L. na tesnobo, stres, kognicijo in druge simptome razpoloženja. PubMed. (Dostopno 21. 6. 2018) []
 14. 10 dokazanih prednosti zelenega čaja. Healthline. (Dostopno 21. 6. 2018) []
 15. Zelena kava. WebMD. (Dostopno 21. 6. 2018) []
 16. Nevrotrofični faktor, ki izhaja iz možganov, je povezan s starostnim zmanjšanjem obsega hipokampa. PubMed. (Dostopno 21. 6. 2018) []
 17. Bacopa. WebMD. (Dostopno dne 02.02.2018) []
 18. Modulacijski učinek ekstrakta kavnega sadja na koncentracijo nevrotrofičnega faktorja v plazmi pri zdravih osebah. PubMed. (Dostopno dne 02.02.2018) []
 19. Kombinacija izvlečkov Scutellaria baicalensis in Acacia catechu za kratkotrajno simptomatsko lajšanje bolečin v sklepih, povezanih z osteoartritisom kolena. Revija za zdravila. (Dostopno dne 02.02.2018) [] [] []
 20. ApresFlex® PLT Health Solutions. (Dostopno dne 02.02.2018) []
 21. Vpliv katehete Morus alba in akacije na kakovost življenja in splošno delovanje pri odraslih z osteoartritisom kolena. Hindawi Časopis za prehrano in presnovo. (Dostopno dne 02.02.2018) []
 22. AmLexin®. (Dostopno dne 02.02.2018) []
 23. Resveratrol. Science Direct. (Dostopno dne 02.02.2018) [] []
 24. Policosanol. WebMD. (Dostopno dne 02.02.2018) []
 25. Izvleček grozdnih semen. WebMD. (Dostopno dne 02.02.2018) []
 26. MegaNatrual®-BP. Polifenoli. (Dostopno dne 02.02.2018) []

Pustite odgovor

Glavni meni

Nastavitve

 • Valuta
 • Jezik
 • Država dostave
Glavni meni

Mednarodna spletna mesta