Potovalna bolezen

Čas branja: < 1 minute

Pobeg iz vsakodnevnega življenja je razburljiv čas, a pogosto nas pojem potovanja naredi malce slabe. Za nekatere jih strah pred potovalno boleznijo popolnoma izključuje iz dolge razdalje. Ta občutek bolečine v avtomobilu, bolezni letenja in celo morske bolezni ne bi smel preprečiti, da bi videli svet. Naj vam pomagamo, da s temi zdravili, ki so posebej izbrani za izboljšanje vašega potovalnega življenja, olajšate svoje telo.

Vsako zdravilo je prilagojeno vašim potrebam, odvisno od resnosti in simptomov gibalne bolezni. Na primer, nekateri vsebujejo Magnesium za izboljšanje celotnega imunskega sistema, drugi pa vsebujejo aktivni oglje, ki pomaga prebavnemu sistemu.

Ugotovili boste, da večina naših priporočenih zdravil vsebuje Ginger, za katero so ugotovili, da pomaga pri boju proti boleznim. Ginger zmanjša slabost in vnetje, predvsem v želodcu in črevesju. Delujejo tudi v možganih in živčnem sistemu, kar pomaga nadzorovati slabost.

Ne trpite v tišini, ali sedite z zaskrbljenostjo, ko se trudite, da bi cenili slikovite poti. Pop v naše vrečko, se vsede in uživajte v vožnji.

Pustite odgovor

Glavni meni

Nastavitve

  • Valuta
  • Jezik
  • Država dostave
Glavni meni

Mednarodna spletna mesta