Swanson Health Products

Čas branja: < 1 minute

Zdravilni izdelki Swanson vključujejo široko paleto dodatkov za dobro zdravje. Od posameznih vitaminov do receptov za posebne zdravstvene Swanson proizvaja kapsulo, ki je primerna za vse možne potrebe. Kot del svoje nenehne zavezanosti zagotavljanju najboljših možnih izdelkov, Lee Swanson osebno potuje po svetu in išče najnovejše in najučinkovitejše dodatke, ki jih je mogoče dodati v ponudbo. Njihova zdrava hrana vključuje številne izdelke, posebej namenjene brezglutenskim, košer in veganskim dietam, številne možnosti pa so narejene iz 100% organskih sestavin. Kdorkoli ste in karkoli potrebujete, Swanson ponudba vključuje dodatke za vsakega člana družine, vse do družinskega hišnega ljubljenčka!

Swanson proizvaja svoje dodatke v lastnih prostorih, kar jim omogoča, da ohranijo stroge standarde za učinkovitost in čistost ter zagotovijo, da proizvajajo le toliko, kot je potrebno. To pomeni, da njihovi izdelki dosegajo stranke sveže in z najdaljšim možnim rokom uporabnosti.

Swanson se ponaša z uporabo visoko kakovostnih sestavin in se bo ukvarjal le z uglednimi proizvajalci, razvijalci in proizvajalci. En tak primer je Valensa; certificiran ekološki proizvajalec žaganega palmetta. Čeprav se ta jagodičja najde samo v divjini, je Valensa sodelovala z lokalnimi kmetijskimi organi, da bi zagotovila, da območje, iz katerega se gojijo, ustreza najvišjim standardom. Od vseh dobaviteljev se pričakuje, da predložijo potrdilo o analizi, s katerim dokažejo, da so skladni s togimi specifikacijami podjetja Swanson.

Da bi zagotovili, da kakovost nikoli ne pade, Swanson uporablja neodvisne organizacije, da redno pregledujejo svoje izdelke. Sestavine se testirajo skozi celoten proizvodni proces in tretja oseba preveri učinkovitost in kakovost na koncu proizvodnje.

Pustite odgovor

Glavni meni

Nastavitve

  • Valuta
  • Jezik
  • Država dostave
Glavni meni

Mednarodna spletna mesta