Vitamin A

Čas branja: < 1 minute

Bistveno hranilo za telo Vitamin A pomaga ohranjati telesno borbeno kondicijo. Vitamin A krepi imunski sistem za boj proti prehladu, gripi in drugim okužbam, spodbuja zdravo kožo in zdravljenje, pomaga pri izgradnji zob in kosti, ohranja zdrave oči in ščiti sluznico prebavil in sečil pred okužbami.

Vitamin A je hranilo, ki je topno v maščobah, kar pomeni, da se absorbira z maščobami v črevesju v krvni obtok in nato shrani v maščobno tkivo. Vitamin A se shranjuje v jetrih in se absorbira v telesu v obliki retinola, ki ga najdemo v jetrih in v virih hrane, vključno z ribjimi olji, jajčnimi rumenjaki in mlečnimi proizvodi, kot je maslo. Veliko sadja in zelenjave vsebuje tudi karoten, ki ga telo po potrebi pretvori tudi v retinol.

Podpirati telo pri ohranjanju zdravih ravni Vitamin Azdravnik lahko priporoči, da jemljete vitaminski dodatek. Ponujamo veliko izbiro dodatkov, vključno s samostojnim načinom Swanson Beta karoten (Vitamin A) softgels na voljo v količinah 100, 250 in 300.

Pustite odgovor

Glavni meni

Nastavitve

  • Valuta
  • Jezik
  • Država dostave
  • Cene
    Prikažite cene z vključeno pošiljko ali brez, da nas boste lažje primerjali z drugimi svetovnimi spletnimi mesti in tržnicami. Preberite več o našem stran s cenami.
Glavni meni

Mednarodna spletna mesta