Razumevanje vašega telesa: Kateri so najboljši zdravstveni izdelki za vas?

Čas branja: 2 minut
Razumevanje vašega telesa: Kateri so najboljši zdravstveni izdelki za vas?

Prilagojen pristop k svojemu zdravju je vedno pameten. Iskanje zdravstvenih izdelkov, ki dopolnjujejo vaše osebne potrebe in so resnično koristni za vas, vam bodo pomagali, da kar najbolje izkoristite to, kar uporabljate. Da bi razumeli, kaj so zdravstveni izdelki najbolj primerni za vas osebno, boste morali najprej razumeti svoje telo in njegove potrebe. Tukaj je nekaj načinov za to.

Zapišite si moteče simptome

Namesto fotografiranja v temi in poskušanja različnih izdelkov za zdravstveno oskrbo, da bi videli, kakšne palice, se najprej vprašajte, kako ste se počutili pozno. Ste že doživeli:

  • Redni črevesni krči?
  • Stalna zaspanost?
  • Nenavadni mišični krči?

Zabeležite te simptome in se vprašajte, ali ste jih redno ali začasno doživljali. Prepoznavanje vztrajnih simptomov in upoštevanje tega, kar zahteva vaše telo, je eden najboljših načinov za razumevanje tega.

Na primer, če opazite, da ni dneva, ki bi potekal, ne da bi vi rekli »Izčrpana sem«, potem je najboljši zdravstveni izdelek za vas morda le spalna aplikacija za vodeno meditacijo ali prehranski dodatek, ki povečuje energijo.

Pridobi potrditev

Now , ko ste ocenili, kakšne so vaše osebne potrebe, je dobra ideja, da dobite kvalificirano mnenje o njih. K now steza strokovnjaka vam lahko pomaga voditi do najboljših zdravstvenih izdelkov. Na primer, če jemljete zdravila proti zgago, ko doživljate hudo intoleranco za hrano, vas lahko usposobljeni zdravnik usmeri v smeri nekaterih bolj učinkovitih izdelkov, poleg prilagojenega prehranskega načrta.

Prilagodite izdelke svojim potrebam

Če imate na primer obstojne akne zaradi mastne kože, potem začnite z iskanjem čistilnega sredstva, ki je usmerjeno na vaš tip kože.

Če ste odkrili, da imate pomanjkljivosti železo ali imajo sindrom razdražljivega črevesa (IBS)Morda boste želeli poiskati dodatke, ki so prilagojeni tem simptomom, kot so olje poprove mete ali izvleček ingverja. Najboljši zdravstveni izdelki bodo tisti, ki se osredotočajo na simptome, s katerimi se spopadate, in lahko izboljšajo vaše trenutno stanje.

Živite dobro, da bi dobili jasnost

Če ugotavljate, da potrebujete veliko izdelkov za reševanje številnih zdravstvenih vprašanj, in se zavedate, da ne živite preveč zdravo, ni časa, kot je to, da bi to spremenili. Dobro jesti in piti veliko vode namesto gaziranih pijač in junk hrane vam bo pomagalo, da se vaše telo vrne v najboljši jaz. Veliko lažje je razumeti potrebe vašega telesa, ko ga skrbi za svoje sposobnosti.

Izdelki za zdravstveno oskrbo, ki delajo za eno osebo, morda ne bodo delovali za naslednje, zato je tako pomembno razumeti vaše telo. Zavedanje funkcionalnosti vašega telesa in ugotavljanje morebitnih stalnih težav vam lahko pomaga najti dodatek ali izdelek, ki je primeren za vas in vaše telo.

Pustite odgovor

Glavni meni

Nastavitve

  • Valuta
  • Jezik
  • Država dostave
Glavni meni

Mednarodna spletna mesta