Prosta delovna mesta

Izberite svoje sodelavce pametno ...

Ohranimo ekipo strokovnjakov iz A razreda na svojih področjih in cenimo, da talent najbolje deluje s podobnimi mislimi, jih je treba podpirati, razvijati, skrbeti, jim zaupati, spoštovati - in najboljši ljudje lahko izberejo, s kom delajo - zato si prizadevamo biti vaša prva izbira.

Poleg tega imamo na voljo vse najboljše tehnične igrače - to je ena od prednosti, ki cenijo tehnologijo. Z vlaganjem v prave sisteme je naše delo veliko bolj zadovoljno in prijetno - še posebej, če imamo lastno ekipo, ki te sisteme ustvarja in izboljšuje vsak dan.

Takoj imamo prosta delovna mesta v fleksibilnem času in na fleksibilni lokaciji s konkurenčnimi paketi za te visoko cenjene vloge:

Vedno si prizadevamo, da bi delali z navdihujočimi ljudmi in vedno pripravljeni na to, da bi svet postal boljše mesto.

Naše stranke so mednarodne blagovne znamke, za katere upravljamo s svojo ponudbo e-trgovine - zato je precej zanimivo, svetovno in zdravo delo.

Če ste navdušeni nad oblikovanjem, tehnologijo, komunikacijami in imate zdrav odnos do dela in življenja, verjetno že zmagate. Ampak, da je težko biti genij, ne da bi prav tako ambiciozni compadres za bounce off, tako da morda naša ekipa bo cenil vaš sharpshooting malo več kot večina.

Če vas zanima ena od teh vlog ali imate na voljo druge tehnične, ustvarjalne ali zdrave spretnosti; polni delovni čas, krajši delovni čas ali kot svetovalec; in menite, da ste dober tek za naš internetni internet z vseobsegajočo potrebo, da bi še naprej delali boljše - sporočite nam ga s trenutnim življenjepisom in kratkim uvodnim e-poštnim sporočilom ali pismom - radi bi izvedeli več o vas.

Imamo požarni zid za filtriranje podmornic in potnikov v obliki kratkega prijavnega obrazca, da se naučite nekaj o vaših supermoči in ambicijah.

Povejte vse prave stvari in prosili vas bomo za razmeroma neuraden intervju (ni nenavadno, da si poleti v pisarni ogledate kratke hlače in puloverje, zato se oblecite, kakor želite biti) in poglejmo, če se vse zvezde poravnajo za nas oba.