Varnost

Čas branja: < 1 minute

Na vseh straneh uporabljamo šifriranje SSL (Secure Socket Layer), na katerem lahko posredujete kakršne koli osebne podatke, da jih zaščitite pred prestrezanjem in branjem s strani tretje osebe z dostopom do omrežja med spletnim brskalnikom in našimi spletnimi strežniki.

Vaši osebni podatki in podatki o vaši kreditni kartici se pretvorijo v šifrirano kodo, ki se lahko varno prenaša prek javnih internetnih povezav.

Naši sistemi so zasnovani tako, da ne zagotavljajo, da bi bili podatki o karticah nikoli preneseni skozi naše strežnike, in da zaupanja vredne organizacije, skladne s standardom PCI, ki imajo bančno odobreno zaščito, obdelujejo podatke o vaši kartici s pomočjo varnih prehodov za plačila.

Če sumite, da so podatki o kreditni kartici, ki se uporablja brez vašega k now polico, se obrnite na izdajatelja kreditne kartice na prvi stopnji, da jim k now , kako in kje ste nedavno uporabljali kartico, tako da bodo lahko našli vir podatkov.

Priporočamo, da redno posodabljate računalnik z najnovejšimi varnostnimi posodobitvami in protivirusno varnostno programsko opremo, saj je eden od najpogostejših metod za zajemanje osebnih podatkov kompromis na vašem osebnem računalniku ali napravi iz skrite programske opreme.

Prepričajte se, da uporabljate različna gesla za vsa spletna mesta, zato vam priporočamo uporabo upravljalnika gesel, kot so LastPass, 1Password ali spletni brskalnik, ki ni v skupni rabi.

Please visit our Pravilnik o zasebnosti page for more information on our data security measures.

Pustite odgovor

Glavni meni

Nastavitve

  • Valuta
  • Jezik
  • Država dostave
  • Cene
    Prikažite cene z vključeno pošiljko ali brez, da nas boste lažje primerjali z drugimi svetovnimi spletnimi mesti in tržnicami. Preberite več o našem stran s cenami.
Glavni meni

Mednarodna spletna mesta