Brezplačna dostava po svetu

Čas branja: 2 minut

Globalno prosto nakupovanje za vse - kako to storimo?

V dobi svetovnega letalstva in ladijskega prometa ter kratke zgodovine nakupovanja preko spleta je zdaj mogoče nakupovati od koder koli po svetu - in z naraščajočimi ekonomijami obsega v mednarodnem ladijskem prometu vam stroški padajo.

Številni prevozniki nam zdaj ponujajo enotne globalne cene - kar posledično pomaga pri ustvarjanju obsega za bolj oddaljena območja, da zmanjšajo svoje stroške za vzdrževanje in rast teh poti.

To nam omogoča dostop do zelo konkurenčnih svetovnih stopenj dostave, odpiranje mest, ki jih lahko naročite za dostavo.

Resnično si želimo, da bi vsi imeli koristi od revolucije spletnega nakupovanja - s cenovno dostopnim dostopom do vse večje ponudbe izdelkov, kjerkoli živite.

Je res free Dostava?

Seveda “free shipping” ni brezplačna - kot verjetno veste, vaš dostavni agent potrebuje tudi spoštljivo življenje.

Brezplačna dostava v tem smislu pomeni, da preprosto vključimo svetovne stroške dostave v ceno.

Zaradi tega je veliko lažje primerjati cene in izračunati skupne stroške - in brez neprijetnih presenečenj na blagajni, ko potrebujete samo eno stvar, druga pa jo lahko zaračuna dvakrat.

Seveda, če naročite nekatere izdelke za domače dostave, potem obstajajo nižji stroški, ki vam jih posredujemo kot popuste, posebne ponudbe in kupone.

Naš primarni cilj je zagotavljanje zanesljive storitve po najboljši možni ceni, v vašem imenu pa se pogajamo s količinami po meri, ki jih prinašate, da ohranimo nizke cene in prenesemo vse razpoložljive popuste in ponudbe.

Poskusite, tam je ni minimalnih naročil!

Odvisno od tega, kje živite, in poti, po kateri bodo paketi potekali, se bodo časi dostave razlikovali - toda mi dajemo najboljše možne ocene, ki jih lahko naredimo na strani izdelka in na blagajni, tako da veste, kaj lahko pričakujete in kdaj.

Vedno nam lahko sporočite, če imate drugačne izkušnje in pregledali bomo izračune napovedi za vaše območje in zabeležili bomo vse informacije, da bomo še naprej izboljševali svoj čas in napovedi.

Uporabljamo samo nacionalne ugledne poštne prevoznike - ki so vezani na isto poštno pravilo, zato je vaše blago zakonsko zaščiteno pred nedovoljenimi posegi - in prepričani ste, da so vsa možna prizadevanja narejena za varno in hitro dostavo vaših naročil.

Pustite odgovor

Glavni meni

Nastavitve

  • Valuta
  • Jezik
  • Država dostave
Glavni meni

Mednarodna spletna mesta