Trgovina na debelo

Čas branja: 4 minut

Swanson.co.uk, Velika Britanija in evropska distribucijska mreža za veleprodajo in dropshipping, išče svetovne strateške partnerje; primerna za naše veleprodajne računske storitve in z bazo strank, ki bi imela koristi od naše skupne odličnosti.

Iščemo kvalificirane in strokovne partnerje za zdravstvene izdelke, ki dodajajo večjo prodajo, izobraževanje o trženju in strokovne storitve za stranke za naše priljubljene izdelke in blagovne znamke.

Obstaja pomembna infrastruktura s Swanson.co.uk za stroškovno učinkovito izpolnjevanje in upravljanje naročil, zato z veseljem delimo prednosti tega z vami in vašimi strankami.

Naši maloprodajni partnerji imajo zvesto in skrbno obstoječo bazo strank prek lastne spletne strani, e-poštnih novic, trgovin in operacij, zato vas prosimo, da pred prijavo natančno preberete vse informacije, da zagotovite, da je vaša zahteva primerna za našo skrb za vrednote blagovne znamke.

Ko bo vaša prijava odobrena, bomo spremenili vašo prijavo na spletno mesto na veleprodajni račun - cena bo samodejno odražala vaše nove stroškovne cene, s sredstvi za upravljanje identitete vaše blagovne znamke na računih in naslove za dostavo na naročilo.

Naša proizvodnja in največje zaloge se nahajata zunaj EU - zato priporočamo, da tukaj preverite stroške uvoznih dajatev, ki so pomembni za vašo državo: dutycalculator.com ali tukaj: www.ups.com/globaladvisor

Po analizi vseh stroškov in predpisov se večina naših veleprodajnih odjemalcev odloči za dropship, ki uporablja našo infrastrukturo za pošiljanje blaga neposredno svojim strankam. To je pogosto zato, ker se osebni uvozni dodatki in omejitve zmanjšajo, ko jih uvažajo posamezni potrošniki zaradi dodatkov za osebno uporabo, kot za podjetja, ki prevažajo velike količine blaga prek meja - s kurirsko dokumentacijo in zahtevami za izdajo poslovnih dovoljenj.

Vendar lahko za distribucijo v razsutem stanju, maloprodajne trgovine in prodajna mesta pomagamo pri usmerjanju informacij o predpisih za vašo državo - da zagotovimo, da boste ostali skladni z vsemi organi.

Ponujamo veleprodajne cene na debelo in storitve neposrednega pošiljanja iz naših 5 skladišč, s poudarkom na zmanjšanju kilometrine in manipulativnih stroškov. Swanson.co.ukpotrošniki najboljšo možno vrednost.

Vaša navada in uspeh je pomemben za našo ekipo pri gradnji partnerskih odnosov in se zanaša na povratne informacije, s katerimi se soočajo vaši kupci, da bi še naprej razvijali najboljše zdravstvene izdelke za svoje potrebe.

Manjše in nove spletne prodajalce lahko najdejo neposredna storitev dropshipping je bolj cashflow prijazen in lestvici, kot dodatni korak v dobavni verigi za stranke, ustvarjene v skladiščenje in dostavo sami.

Možnosti dropship in bulk-wholesale so vedno na voljo za vse račune, zato lahko to storitev uporabite za ustvarjanje izkušenj z minimalnim tveganjem glede zalog in prehod na samo-dostavo, ko ste bolj izkušeni z zahtevami strank.

Preprodajalci na visokih ulicah morajo pri določanju cen za prodajne police upoštevati stroške, ki jih imajo kupci zaradi poštnine in embalaže pri nakupu posameznega izdelka na spletu, da bi bili konkurenčni spletnim primerjavam strank. Odprava stroškov dostave strank vam bo pomagala, da boste ostali primerljivi z internetnimi cenami, in pustite primerljivo rezervo za vlaganje v vaše osebne storitve za stranke.

Računi za prodajo na debelo so samo za trgovske stranke, vključno z; vrhunske trgovine, zdravniki in zdravniki, zdravniki, ordinacije in neodvisne spletne strani.

Obrobje pri prodaji spletnih izdelkov se z obilico konkurence zmanjšuje in povečuje učinkovitost logistike v primerjavi s preteklimi „pravili palca“, ki se uporabljajo pred internetom, za pribitke. Tako boste morali zagotoviti, da bodo vaši stroški izčrpni in točni za vaš nadaljnji uspeh pri nadaljnji prodaji, osredotočeni na stroškovno učinkovitost in trženje z dodano vrednostjo.

Vedno spodbujamo prenos najboljših možnih cen in vrednosti za stranke, tako da lahko pomagamo pri vaši strategiji, ko bomo bolje razumeli vaše podjetje, s podatkovnimi viri, posnetki, marketinškim gradivom, uredniškimi novicami in nasveti za nadzor stroškov.

Za maloprodajne cene, ki jih vidite, ni fiksnega odstotka popusta za veleprodajne cene. Vse vrstice bi morali preveriti posamezno, ker se bodo razlike razlikovale glede na ponudbo, povpraševanje in ekonomijo obsega proizvodnje vsakega izdelka.

Kupci bodo odgovorni za vse stroške prevoza in uvozne dajatve, zato jih je treba upoštevati v stroških. Na poštnino ali kurirske stroške ne dodamo nobenih stroškov obdelave, če za to poskrbimo v vašem imenu, vendar si pridržujemo pravico do odobritve vseh nosilcev zbiranja na podlagi njihove skladnosti s posameznimi skladiščnimi politikami.

Morda vas je pritegnilo Swanson.co.uk zaradi naših nizkih cen, ki jih lahko delno pripišemo večini našega blaga, ki prihaja iz držav zunaj EU, če pa želite komercialno uvoziti v Združeno kraljestvo in EU, za skladiščenje in nadaljnjo prodajo, boste morali upoštevati vse stroške, konverzijo valute, stroški obdelave, davki in omejitve za vašo državo.

Na voljo je zaloga iz našega skladišča v Združenem kraljestvu za carinsko in carinsko dostavo po vsej EU, kar vam omogoča izbiro med različnimi možnostmi odpreme za optimizacijo naročanja glede na vaše prednostne naloge glede na; hitrost, upravljanje in stroški.

Prosimo, upoštevajte; uvoz osebnih kupcev za majhne predmete ne povzroča uvoznega ali prodajnega davka, ne glede na komercialni uvoz, zato boste ugotovili, da razlika za veleprodajne cene pri uvozu v razsutem stanju morda ne bo vedno zadostna za vašo poslovno strategijo, če imate poslovno strategijo o poskusu popustov pod cenami, ki so že bile ponujene osebnim strankam na spletu. Spodbujamo trajnostne poslovne modele z vlaganjem v storitve za stranke, trženje in izobraževanje - s tem vam bomo lahko pomagali, ko bomo bolje razumeli vašo poslovno strategijo in bazo strank.

Za naročila na debelo velja minimalna vrednost naročila v višini 200 GBP (brez davkov in dostave). Prodajne poti računov spremljamo, da zagotovimo, da bodo še naprej zakoniti trgovinski računi s trajnostno cenovno politiko - preprodajo v okviru naših licenčnih pogodb in pogojev. Za rast vašega podjetja imamo na voljo veliko sredstev, zato prosimo, da se pogovorite s svojim Swanson Upravitelj odnosov, da vidite, kako vam lahko pomagamo.

Hvala za vaše zanimanje Swanson.co.uk v Združenem kraljestvu in Evropi - veselimo se našega partnerstva pri razvoju zdravega poslovanja z vami.

Pustite odgovor

Glavni meni

Nastavitve

  • Valuta
  • Jezik
  • Država dostave
Glavni meni

Mednarodna spletna mesta