Delajte z nami

Yay, tudi mi želimo biti prijatelji, če lahko uporabite eno od teh ...

Čas branja: < 1 minute
Delajte z nami

Če imate izdelek, storitev ali spretnost, ki jih želite ponuditi, si poglejte, kaj prvič počnemo - in nam sporočite, kaj naredi vaše ponudbe izstopajoče ali izboljšane na poti, za katero smo že pripravljeni večje dobro.

Poskrbite, da boste prebrali naše Izjava o poslanstvu inPonosno odprta koda strani, da se prepričate, da se naše filozofije dobro ujemajo.

Če verjamete, da lahko zagotovite nekaj inovativnega in učinkovitega za pomoč naši ekipi in strankam, potem to storite kontaktirajte nas tukaj na prvi stopnji z vašim vložkom ali uvodom in ustreznimi povezavami.

Vsa sporočila obravnavamo zaupno kot po naših Pravilnik o zasebnosti.

Očitno je, da prejmemo veliko nezahtevanih prodajnih parcel, kar je v redu in če ste upravičeno ponosni na svojo priložnost, si prizadevate poiskati prave partnerje in zaupati v našo sposobno presojo, da bi videli vrednost v njej, potem Morda ste prav tako navdušeni in vas bomo spraševali.

Čeprav, prosim, oprostite nas, če ne, ali pa je potreben čas, ker so vedno osredotočeni na naš lastni loooong seznam prednostnih nalog - toda ko bo pravi čas, bomo zagotovo pregledali vse informacije, ki jih imamo, ko lahko da vam pošten in temeljit pregled.

In hvala, ker ste mislili na nas!

Pustite odgovor

Glavni meni

Nastavitve

  • Valuta
  • Jezik
  • Država dostave
Glavni meni

Mednarodna spletna mesta