Affiliate marketing

Čas branja: 2 minut

Swanson Partnerski program

Z našo velikodušno stopnjo provizije za pridružene stranke lahko zaslužite celoten znesek tržnega proračuna, ki je bil dodeljen na izdelek, v zameno za to, da nam pomagamo najti nove stranke, s katerimi bomo lahko delili naše odlične izdelke in storitve.

To plačate z neposrednim bančnim nakazilom ali prek Paypala zadnji delovni dan v mesecu kot nagrado za promocijo nas na vašem spletnem mestu, prek vašega poštnega seznama in v vašo mrežo zaupanja vrednih stikov in prijateljev.

Partnerski partnerji lahko sodelujejo z nami kot zastopnik, agencija, posrednik, razvijalci podjetij, vplivnik, uvajalec, založnik, tržnik, ekskluzivna blagovna znamka, dobavitelj ekskluzivnih kanalov ali drug partner, ki se šteje kot sestavni del pozitivne izkušnje naše skupne stranke z našo blagovno znamko, izdelki in storitvami .

Aktivno iščemo podružnice za promocijo Swanson blagovne znamke tako za neposredne maloprodajne stranke kot tudi za veleprodajna naročila preprodajalcem in svetovalcem.

Povejte nam o sebi, svoji publiki in svojih ambicijah na prijavnem obrazcu, zato vas bomo sprejeli z vsemi odličnimi orodji in viri, ki jih moramo deliti s pomočjo vaše odobrene prijave.

The Swanson Ponudba

 • Provizije so od 8% do 20% glede na mesečno uspešnost.
 • 90-dnevno okno za pretvorbo piškotkov in svinčenih izdelkov.
 • Prejmite življenjsko provizijo za dodeljene stranke, če naročijo vsaj enkrat v zadnjem letu (365 dni).
 • Združeno kraljestvo z ekskluzivno ponudbo izdelkov z visokim povpraševanjem, visoke kakovosti in konkurenčne vrednosti.
 • Več kot 10% stopnja konverzije spletne prodaje s povprečno vrednostjo naročila 30 £ za maloprodajne stranke.
 • Več kot 90% prodajalcev na drobno ponavlja in vedno več kupcev naroča na vsakih nekaj tednov.
 • Brezplačna dostava po vsem svetu za vsa naročila maloprodajnih strank.
 • Brezplačne domače ali poceni mednarodne možnosti dostave za veleprodajna naročila.
 • Brezplačni izdelki in bonusi za uspešnost.
 • Osebna storitev za stranke prek telefona, e-pošte in klepeta v živo povzroči velik delež ponovljenih nakupov.

Pridružitveni bonusi

 • Zaslužite dodatnih 1% vse prodaje kot dobroimetje v trgovini, ki ga za vzorce in trgovske izdelke porabite za dostavo sebi ali svojim strankam.
 • Podružnice, ki prodajalcem prodajo vsak mesec več kot 10.000 funtov, bodo prav tako zaslužile dodaten 1% proračuna za potovanja in stroške.

Affiliate Tools & Resources

S povezavo na sisteme upravljanja odnosov s strankami (CRM) tega spletnega mesta zagotavljamo popolno vidnost sledenja povezanim obiskom spletnega mesta, napotitvam in vašim strankam.

Uporabite pasice, slike marketinške kampanje, slike izdelkov, vire podatkov, naročilnice, poročila o maržah in prodaji, da se ujemate s pravimi izdelki in promocijami za svoje občinstvo.

Oglejte si vse naše notranje marketinške pobude, poslane vašim strankam, in jih ponovno uporabite za predstavitev novih strank.

Sledite komentarjem in povratnim informacijam spletnega mesta strank, da razumete njihovo sodelovanje in potrebe.

Sledite uspešnosti dostave za zaupanje v promocijo naših dobrih storitev.

Affiliate Networking

Zaslužite dodatno provizijo za vse prodaje podružnic za Pridružene družbe, ki jih uvedete v prvih 90 dneh od njihove prve prodaje.

Pridružite se Swanson Partnerska platforma danes

Nudimo vsa orodja, ki jih potrebujete neposredno prek tega spletnega mesta, brez posredniških omrežnih stroškov, da vam omogočimo, da zaslužite celotno nagrado s svojimi kreativnimi oglaševalskimi kampanjami in komunikacijami.

Če imate kaj konkretnega, kar potrebujete, nam to sporočite, zelo radi naredimo stvari 🙂

Preprosto se registrirajte na spletnem mestu in pojdite na Moj račun> Podružnica nanesti.

Prosimo, upoštevajte

Vsa vsebina na tem spletnem mestu, kot so besedilo, grafika, logotipi, ikone gumbov, slike, zvočni posnetki in programska oprema, je last swanson.in ali njihovih dobaviteljev vsebin in zaščiteni z mednarodnimi zakoni o avtorskih pravicah za uporabo samo na podlagi odobrenega sporazuma.

Pridruženim podjetjem ni dovoljeno uporabljati nobene te vsebine za lastne namene brez zahteve in dovoljenja prek odobrenega in aktivnega partnerskega računa.

Trenutno ne sodelujemo s podružnicami s kuponsko kodo.

Pustite odgovor

Glavni meni

Nastavitve

 • Valuta
 • Jezik
 • Država dostave
Glavni meni

Mednarodna spletna mesta