Priporočite prijatelja

Čas branja: 2 minut

Kot verjetno lahko ugibate, oglaševanje in spletno trženje stanejo denar - kar je razumljivo - pa tudi povečuje stroške z rastjo interneta in konkurence.

Danes je veliko pozornosti ljudi za redne spletne interakcije s samo nekaj platformami, topolovimi spletnimi mesti in aplikacijami za iskanje in socialno interakcijo.

That marketing has to be budgeted into the ceno of products and services, as part of the overall cost to find new customers and grow the range and value we can offer everyone.

Čeprav nameravamo zmanjšati stroške diskrecijskih tržnih storitev, da bi omogočili višji proračun za naložbe v kakovost blaga in celovito osebno storitev.

Prenos prihrankov pri stroških

The best form of advertising is, of course, from word of mouth — or word of mouse 🙂

Torej ponujamo sebi in vsem možnost, da uporabite našo kodo popustov Refer a Friend, ki vam omogočajo, da neposredno prejmete marketinške prihranke za sebe in svoje prijatelje.

Odprti za nove in obstoječe stranke

Tudi če ste jo zamudili, ko ste ga prvič naročili, bo še vedno delovalo, ko boste napotili prijatelja in vam vrnili svojo napotitveno povezavo - to je pravično do naših zvestih strank, kot tudi novih prijateljev, ki nam jih predstavljate.

Želimo vas vsakič navdušiti z odlično spletno stranjo, izdelki z veliko vrednostjo in osebno storitvijo - in da bi bili dovolj zadovoljni, da nas priporočite.

Če vam je všeč to, kar počnemo, potem upamo, da bomo pridobili vaše zaupanje in hvaležnost, ker ste dovolj samozavestni, da nas lahko priporočite, z bonusom za oba v zvezi z našimi cilji, da bi bili takšne spletne strani, ki jih ljudje etično in skrbno obravnavajo na vsak način mogoče.

Kako napotiti prijatelja

Samo prijavite se ali registrirajtein v njem boste našli svojo edinstveno povezavo za skupno rabo in osebne predloge: Moj račun> Refer a Friend.

Vse povratne informacije so za nas zelo pomembne

We hope you like our caring and sharing ambitions, and as-always, please let us know your comments and povratne informacije below or privately by stik z nami.

As many people might say; if there’s an issue, tell us and we’ll do our very best to fix it – and if you like everything and want to help us too, please do tell your friends 😉

Pustite odgovor

Glavni meni

Nastavitve

  • Valuta
  • Jezik
  • Država dostave
  • Cene
    Prikažite cene z vključeno pošiljko ali brez, da nas boste lažje primerjali z drugimi svetovnimi spletnimi mesti in tržnicami. Preberite več o našem stran s cenami.
Glavni meni

Mednarodna spletna mesta