O nas

Čas branja: 2 minut

Swanson.in je začel 2004 skupina zdravstvenih delavcev in navdušencev z vizijo, da svoje kariere posvetijo študiju in prispevajo k raziskavam in razvoju izdelkov, da bi pomagali našim družinam, prijateljem in razširjeni družini strank, da odkrijejo občutek, da se hranijo za svoj življenjski slog in osebne potrebe.

Obiskujemo in pregledujemo vsakega posameznega dobavitelja ter preverjamo našo dobavno verigo, da bi izpolnili standarde in etiko, ki jo vztrajamo pri izdelavi naših imen in ugledu na njihovi vrednosti.

Kot ekipa s širokim naborom znanj in spretnosti smo se povečali po velikosti, zmogljivosti in učinkovitosti s sprejetjem tehnologije in stalnim razvojem našega poslovanja.

Smo veliki verniki v nenehnem zbiranju in odzivanju na povratne informacije, zato upamo, da boste ugotovili, da imate v vsaki interakciji z vsako osebo ali delom naše organizacije priložnost, da izpostavite svoje izkušnje in nam sporočite, kaj vam je všeč in kaj bi radi radi vidite dodano ali izboljšano.

Vi ste naš delodajalec - in vsakič, ko sprejmete odločitev o nakupu ali interakcijo z našimi ekipami za podporo, pričakujemo, da bomo vsakokrat nastopali kot vaš zvezdnik - ker je vaša navada in komunikacija tisto, kar spodbuja naše strasti in našo sposobnost, da delamo in izboljšanje glede na vaše potrebe.

Seveda, lahko tudi odpustimo tisočkrat na dan, če se odločimo, da nismo izpolnili vaših pričakovanj, zato nikoli ne vzamemo vašega dobrega običaja za samoumevnega in kot kupci sami, sočustvujemo, če stvari ne bodo popolnoma uresničene in bodo delale. vse, kar bi pričakovali, da bomo naredili za nas, da bomo zagotovili, da bo naš odnos dolgotrajen in da bo naša naložba nazaj v vas, se posvetili kakovosti, vrednosti in storitvam, ki si jih zaslužite.

Če vam je všeč to, kar počnemo - povejte vsem - več ljudi, ki nam lahko pomagajo, večja je ekonomija obsega, ki jo lahko ustvarimo tudi za vse. In če tega ne storite, nam prosim povejte in navedemo vsa priporočila ali zahteve in vedno si prizadevamo za izdajo novih izdelkov, funkcij, storitev in tehnologij, da bi vaše želje bile del naših številnih veščin in funkcij.

Ja, smo na spletu in vse, kar je danes, so e-poštna sporočila in sporočila - vendar prosim, pokličite telefon in pozdravite tudi nas, imamo odlično ekipo za storitve za stranke in ni nobene razdalje med njimi in vodji ali ljudmi v ozadju, tako da lahko vedno pošljete sporočilo pravi osebi ali skupini. In če obiščete eno od številnih sejmov, ki jih razstavljamo, potem vas prosimo, da pop-up, pozdravite in nam povejte svoje zgodbe.

Z ljubeznijo in hvaležnostjo smo vam na voljo in se veselimo dolgega, zdravega in srečnega življenja, ki vam pomaga.

Marcus in celota Swanson.in ekipo.

Pustite odgovor

Glavni meni

Nastavitve

  • Valuta
  • Jezik
  • Država dostave
Glavni meni

Mednarodna spletna mesta