Sprejemanje prehranskih dopolnil v tem letu bi vas lahko izboljšalo

Čas branja: 2 minut
Sprejemanje prehranskih dopolnil v tem letu bi vas lahko izboljšalo

Če ste se odločili, da boste prenovili svoj življenjski slog ali da boste preobrazili vašo dnevno rutino, se lahko velik motiv za to spremeni v osebno zdravje. Ko ljudje začnejo novo leto z mantro »novega novega leta«, obstaja velika verjetnost, da je njihova motivacija v tem, da se poskušajo bolje počutiti, kako skrbijo zase na vsakodnevni osnovi.

To je povsem utemeljen razlog za začetek osebne preobrazbe, saj nam lahko izboljšanje naše prehrane in fizičnega zdravja pripomore k boljšemu počutju znotraj in zunaj, kar nam daje več energije in vstajanje.

Usmerite specifična vprašanja

Če je vaša motivacija za preizkušanje nove prehrane ciljno usmerjena na določena vprašanja, kot so bolečine v želodcu, nizka razpoloženja ali splošna stalna vprašanja, lahko prehranska dopolnila pomagajo izboljšati ta vprašanja. Na primer, če ste imeli težave s prebavo in črevesjem, bi lahko zaužitje ingverja ali olja iz poprove mete ali probiotikov pomagalo pri odpravljanju težav, ki ste jih doživeli.

Spodbujanje nove rutine

Če ste že imeli pomanjkanje v prehrani ali če vam prejšnja prehrana ni bila dovolj v določenem vitaminu ali mineralu, potem lahko prehranski dodatki zagotovo pomagajo. Uživanje zdrave in uravnotežene prehrane je ključnega pomena za vsakodnevno vzdrževanje vseh vlaken in vitaminov, vendar lahko prehranska dopolnila povečajo vašo novo rutino.

Najboljši način za to je, da se najprej pogovorite s svojim zdravnikom ali farmacevtom, da ugotovite, v čem je pomanjkanje, in zakaj se pojavijo kakršni koli simptomi.

Še posebej, če ste se odločili, da greste vegansko ali vegetarijansko, boste morda eksperimentirali z novimi skupinami hrane in uravnotežili svoje nove vire beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov. Vendar pa lahko včasih novi posvojitelji teh prehranjevanj naključno pokažejo pomanjkanje nekaterih vitaminov in mineralov. To ni razlog, da bi prenehali s prehrano, saj lahko še vedno popravite ravnovesje z uporabo posebnih prehranskih dopolnil.

Pomoč za neizogibno

Ali ste now ko je večina Evropejcev v povprečju nizka Vitamin D? To je deloma posledica naše nizke izpostavljenosti UV svetlobi, ki je včasih neizogibna, če živite v kraju, kjer podnebje ni vedno sončno. Namesto neskončnih sončnih dni s svetlimi jutri in dolgimi, kul večeri, včasih morda potrebujete dodatek.

Prav tako ne moremo obrniti nazaj časa in izboljšati prehrane v preteklosti, naša lastna biologija pa je lahko odgovorna za vprašanja, kot so težka obdobja, zaradi katerih lahko izgubimo železo. Dopolnila so včasih izjemno koristna za vstopanje, ko ne moremo vedno spremeniti tistega, kar nam manjka.

Prehranski dodatki so lahko spodbuda ali zdravilo, ki ga iščete v svoji novi rutini. Približevanje življenju z novim poudarkom na vašem zdravju lahko povzroči, da se počutite bolj optimistični glede vseh energijskih počitnic, ki ste jih rezervirali, ali do vseh dobrodelnih zabavnih prireditev, v katere ste se znašli. Ne glede na vaš razlog za zdravstveni udarec, se prepričajte, da ste obkrožili vsako možnost, ki je odprta za vas in vam pomaga, da se počutite bolj zdravo in svetlejše.

Pustite odgovor

Glavni meni

Nastavitve

  • Valuta
  • Jezik
  • Država dostave
Glavni meni

Mednarodna spletna mesta